Over zonneparkonderhoud.nl

Zonneparkonderhoud.nl is onderdeel van Sweet Lake Farm BV.

Sweet Lake Farm is gespecialiseerd in het maaien, zaaien en onderhouden van de vegetatie op zonneparken. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde en op maat gemaakte maai- en zaaiapparatuur, zoals diverse radiografisch aangestuurde maaimachines. 

Hiermee kan ook onder de zonnepanelen worden gemaaid; hoge vegetatie staat immers niet alleen in de paden tussen de zonnepanelen, maar groeit ook tussen de panelen door. De hierdoor veroorzaakte schaduw zorgt voor rendementsverlies en er ontstaat schuurschade aan de panelen.

Wij kunnen u volledig ontzorgen. Wij streven ernaar om lokale partijen hier zoveel mogelijk bij te betrekken. Naar aanleiding van uw wensen, stellen wij graag een plan van aanpak op om het best mogelijke resultaat te behalen.

Wij voeren groenonderhoud uit op zonneparken door heel Nederland, zoals op de zonneparken Avri te Geldermalsen, Scaldia te Vlissingen, Zonnedijk te Eemshaven, De Watering te Coevorden, Molenwaard te Kropswolde, Noordscheschut te Geesbrug en Fort de Pol te Zutphen.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. ib Vogt, Solarfields en Greensolver.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.